Avís dels contingutsEl material exposat en aquest bloc té l'objectiu d'oferir recursos, eines, estratègies d'aprenentatge, ..., a fi que totes aquelles persones relacionades o interessades en l'àmbit educatiu se'n puguin beneficiar. Pretén ser un espai comú per a compartir experiències educatives, aprendre de les aportacions dels altres, de tot allò que ens aporta l'educació actual, una educació que camina cap a un món tecnològic, un món que està en constant desenvolupament i que ens cal descobrir i aprendre a utilitzar.

El bloc Educació i les TIC no té cap finalitat lucrativa, així doncs en cap cas es fa càrrec de l'ús que en puguin fer els usuaris que decideixen utilitzar els continguts exposats. En aquest sentit, tots aquells continguts publicats que ens permeten fer-ne una descàrrega tenen el propòsit d'utilitzar-se educativament, respectant la seva autoria i els seus registres corresponents, així doncs l'usuari al decarregar qualsevol arxiu es compromet a eliminar-lo en un temps menor a 24 hores.
En el cas que algú se senti molest o descontent amb l'ús de les imatges o vídeos publicats, el material exposat o els punts de vista i experiències personals, etc, agraïria que ràpidament m'ho comuniqués i immediatament ho solucionaria.

Gràcies. Espero que gaudiu d'aquest espai i que us pugui ser útil.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
Pujar