2 de des. 2012

Sólo Profes i AULAINF: dos llocs web plens de recursos TICBon dia! Avui és un d'aquells dies que t'aixeques amb ganes de menjar-te el món (en aquest cas la xarxa). Així doncs, i aprofitant aquest diumenge tan energètic, he descobert dos llocs web fantàstics per guarnir i completar la secció de Recursos TIC d'aquest racó educatiu. La veritat és que és al·lucinant la gran quantitat de materials que ens ofereix la xarxa, això és un no parar... i, com m'agrada que així sigui, ja que d'això tots ens en benificiem, oi?

En primer lloc avui us presento Sólo Profes, un portal pensat i elaborat per a educadors/es. Tal i com ens expliquen els seus creadors: (...) Queremos que se convierta en el lugar en el que puedas encontrar tus materiales o ideas con las que dar tus clases. El principal fin de este lugar es encontrar material para utilizarlo con las Pizarras Digitales Interactivas (PDI)


Val la pena que en feu una visita i n'exploreu tots els continguts, ja que en podem extreure un gran recull d'idees, experiències i material per treballar amb els nostres infants. A la secció de Recursos, i per tal de facilitar el seu accés, trobareu els materials que se'ns ofereixen classificats en àrees curriculars.


Ah! Per poder accedir als recursos haureu de registrar-vos a la pàgina web (ho podeu fer a la pestanya Registro). Per als usuaris d'Espanya la descàrrega és gratuïta, tanmateix per altres destinacions haureu de pagar una tarifa plana de 15$.

Finalment, i per acabar aquesta visita, no us podeu perdre la secció Enlaces, un espai magnífic per descobrir nous llocs web que ens ofereixen recursos i materials educatius. N'hi un bon grapat, no us els acabareu pas! 


Avui, i de segon plat, us presento AULAINF.COM, un espai on hi podem trobar una gran varietat d'activitats curriculars adreçades als nens i nenes en edat escolar mitjançant l'ordinador. Tal i com ens explica Ignasi Sebastià, l'autor d'aquesta idea original, (...) tots els materials que trobaràs a AULAINF tenen una imatge amb un link a l'activitat i un text introductori. D'aquesta manera els nens i nenes només cal que cliquin a la imatge. Això facilita la feina amb els nens/es que tenen dificultats amb la lectura. (...) AULAINF ha experimentat un canvi significatiu: disposa de més de 1.400.000 accessos fins a principis del mes de gener de 2011 i és visitat en més de trenta països, sobretot, gràcies a la traducció on-line a diferents idiomes: castellà, anglès, francès, italià, alemany (...). Genial, oi? A continuació, us en faré un petit tast perquè en pogueu fer una valoració més exhaustiva dels continguts que se'ns ofereixen.


Si el que us interessen són els materials educatius, no podeu deixar de visitar la secció Materials que trobareu a la barra de menú principal, o bé a la columna esquerra de la pàgina web. Com podeu observar els continguts ens apareixen classficats en nivells educatius, una bona inicativa per conèixer materials, recursos i activitats que treballen la mateixa etapa educativa. Un cop hagueu escollit aquell recurs que us interessa, només caldrà que cliqueu damunt del seu nom i us redireccionarà directament a l'enllaç original. A més d'això, de cada recurs podreu fer un pdf, imprimir-lo o bé enviar l'enllaç per correu.


Però la cosa no s'acaba aqui, ja que també se'ns ofereixen un gran recull d'articles i notícies que no us podeu perdre (visiteu Audiovisuals). A més, d'Enllaços i Galeries plenes d'imatges, fitxes i retallables. Un espai a guardar immediatament als nostres favorits. Imprescindible que en feu una visita!

8 comentaris:

Ana ha dit...

El primero lo conozco, el segundo no, Joel, así que me paso a conocerlo. Un besito.

Joel Artigas ha dit...

@Ana Qué bien! Ya verás cómo te gusta el segundo. Besitos muy grandes. Qué tengas un gran día. :)

Blanca ha dit...

Vaya, vaya, éstos ya los conocía, pero hacía mucho tiempo, eso es verdad, que no pasaba por ellos. Gracias por recordarlos, Joel, hay tanto... que a veces lo bueno se nos queda en el tintero. Feliz entrada de semana. Un beso con muchos recursos tic, jaja.

Miren ha dit...

El primero lo conocía pero el segundo no. Muchas gracias Joel

Magda ha dit...

Jjejejeejje Joel aixecar-te amb ganes de menjar-te el món o la xarxa,vols dir que això no ho fas cada dia ????? jejjejejje
Com sempre unes recomenacions sensacionals.
El primer espai ja el coneixia però el segon no i pinta molt i molt bé.
Me'l miraré amb tranquilitat i després el passaré a les meves companyes ja que ara estem actualitzant els recursos per treballar les mates mitjançant l'ordinador.
Moltes gràcies com sempre per les teves genials publicacions.
Petonets ben glaçats i que passis una bona setmana !!!!

Joel Artigas ha dit...

@Blanca Qué bien que te los haya recordado. Si es que casi no encuentro nada con que sorprenderte, eh? Gracias por el comentario. Besitos y buena semana!! :)

Joel Artigas ha dit...

@Miren Qué bien, pues ya me dirás que te parece! Un beso enorme. :)

Joel Artigas ha dit...

@Magda jejje! Sí, una miqueta de raó si que tens. Últimament estic molt hiperactiu... Ja em diràs què et sembla aquest espai que desconeixies, t'agradarà! :)

Igualment, que passis una bona setmana. Petons ben grans. Muak.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
Pujar